Tek kullanımlık havlu nedir? Tek kullanımlık havlu ne işe yarar?

Tek kullanımlık havlu ürünleri oldukça hafif, su emici ve kolay kuruma özelliklerine sahiptir. Yüzde 100 geri dönüştürülebilir ve tamamen çevre dostu olan bu tür havlular, pamuk havlulardan daha çok sıvıyı absorbe eder. Yüksek kaliteli olan bu havlular, tüm işletmeler ve tüketiciler için idealdir. 

Kişiye özel olarak tasarlanan tek kullanımlık havlular, sizi bakterilerden, mikroplardan ve virüslerden korur ve lüks kaliteli bu ürünler kişisel hijyen sağlar.

Haypak tek kullanımlık havluların farklı kullanım amaçlarına ve kullanım alanlarına göre tek kullanımlık kuaför havlusu, tek kullanımlık spor havlusu, tek kullanımlık banyo havlusu,  tek kullanımlık havlu seti,  tek kullanımlık el havlusu,  tek kullanımlık yüz havlusu,  tek kullanımlık ayak havlusu,  tek kullanımlık abdest havlusu, tek kullanımlık oto kurulama havlusu ve tek kullanımlık pet havlusu gibi kategorilere ayrılmıştır.

Tek Kullanımlık Kuaför Havlusu 

Tek kullanımlık kuaför havluları tamamen geri dönüştürülebilen selülozdan üretilmiştir. Bu ürünler plastik ve toksik maddeler kullanılmadan yapılır. Bu açıdan tamamen çevre dostudur. Piyasada bulunan en kaliteli malzemelerden üretilen bu havlular, müşterilere hijyenik bir bakım sunmak için idealdir. Tek kullanımlık kuaför havluları, müşterileri bakteriler, mikroplar ve virüslerden korur. Sıradan havlulardan beş kat daha fazla suyu emme özelliği olan bu havluların yumuşak hissi sayesinde müşterilerin cildini ya da saçlarını tahriş etmez. Üstelik bu havlular yıkama durumunda hav bırakmaz.

Tek Kullanımlık Spor Havlusu

Tek kullanımlık spor havlusu kategorisindeki ürünler, tıbbi prosedürler, tedaviler ve küçük ameliyatlar için vazgeçilmezdir. Genel temizlik ve hastaların kullanması için hastane, spor salonları ve sağlık spa merkezleri için de idealdir. Ayrıca seyahat ve kamp yapmak için de bu havluları kullanabilirsiniz. 

Uygun fiyatlı tek kullanımlık spor havluları, yenilikçi, hijyenik, kişiye özel, yüksek performanslı ve kompakt özelliklere sahiptir. Çok kalın ve büyük havluları taşımak yerine hafif ve kolay taşınabilir, yüzde 100 geri dönüştürülebilir, çevre dostu ve kişiye özel tek kullanımlık spor havluları deneyebilirsiniz.

Spor salonlarında gün boyu terlemeye karşı hijyenik ve rahat bir antrenman süreci geçirmenizi sağlar. Bakterilerden, virüslerden ve mikroplardan korunarak, sağlıklı ve hijyenik bir şekilde spor yapabilirsiniz. 

Tek Kullanımlık Banyo Havlusu 

Paketlenmiş olarak sunulan tek kullanımlık banyo havluları yalnızca evde değil otellerde, pansiyonlarda, turistik yerlerde, spa merkezlerinde ve seyahatlerde kullanılır. Üstelik kamp, piknik, balık tutma, tırmanma, bebek bakımı gibi etkinlikler için de hijyenik bir kullanım sunar. 

Tek kullanımlık banyo havluları, sıradan pamuklu havlulara göre üç kat daha fazla emicidir. Bakteriler, mikroplar ve virüslerden kişiyi koruyan bu havlular kişiye özel kullanım amacını taşır.
Yüzde 100 doğal bitkisel lifler olan selülozdan üretilen biyolojik olarak parçalanabilir olan bu tek kullanımlık banyo havluları mükemmel kalitededir. Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği bu ürünler çevre dostudur. 

Tek Kullanımlık Havlu Setleri

Tek kullanımlık havlu setlerinde saç havluları, ayak havluları ve banyo havluları bulunur. Seyahatlerde, evlerde, otellerde, spa merkezlerinde, kamplarda, pikniklerde, hastanelerde, sağlık merkezlerinde, spor salonlarında, güzellik merkezlerinde, kuaförlerde ve manikür salonlarında bu havlu setleri kullanabilirsiniz. Bu ürünler çok hafif olduğu için yer kaplamaz ve çok kolay taşınabilirdir.

Tek kullanımlık havlu setlerimiz, ağaçların selüloz adındaki maddesinde üretilir. Bu yüzden bu ürünlerin içinde plastik, toksik maddeler, sentetik maddeler ve kimyasal maddeler bulunmaz. Bu havluları kullanırken ciltte ve saçların üzerinde hav bırakmaz. Kişisel hijyeni sağlayan bu ürün bakterilerden, mikroplardan ve virüslerden korunmanızı sağlar. Özellikle corona virüsü salgını süresi boyunca kişisel hijyen çok önemli olduğu için seyahatlerinizde bu havlu setlerini güvenle kullanabilirsiniz.

Tek Kullanımlık El Havluları 

Biliyorsunuz ki el havluları mikropların, bakterilerin ve virüslerin en çok bulunduğu ürünlerdir. Tek kullanımlık el havluları kişiye özel hazırlandığı için oldukça hijyeniktir. Bu havlular yumuşak yapıda olduğu için cildinize zarar vermez. Ayrıca ciltteki suyu, pamuklu havlulardan beş kat daha fazla emer. 

Tek Kullanımlık Yüz Havluları 

Tek kullanımlık yüz havlusu tamamen kullanışlı ve pratiktir. Kullanıcı dostu tasarıma sahip olan bu havlular tamamen geri dönüştürülebilir, doğal, çevre ve sağlık dostudur. Cildi nazikçe kurulayan yüz havluları kişiye özel hijyen sağlar. Çok hafif olduğu için seyahatler için kullanılabilir ve kolayca taşınabilir.

Tek kullanımlık yüz havlusu çok amaçlı olarak tasarlanmıştır. Tamamen doğal malzemeden tasarlandığı için bebeklerin gözlerini, yüz bölgesini ve dişlerini temizlemek için bu havluları kullanabilirsiniz. Bunun dışında elektronik ürünleri temizlemek ve hijyen sağlamak için bu yüz havlularını kullanabilirsiniz. Ayrıca deterjan kullanarak bu havluları evi temizlemek için kullanabilirsiniz. Son olarak makyaj temizleme suyu ve tek kullanımlık yüz havlusuyla makyajınızı ve cildinizi temizleyebilirsiniz.

Tek Kullanımlık Ayak Havluları

Tek kullanımlık ayak havluları kişiye özel kullanım için üretilmiş ve hijyenik olarak tasarlanmış ürünlerdir. Evlerde, otellerde, manikür salonlarında, güzellik merkezlerinde, seyahatlerde, kaplıcalarda, berber salonlarında, lüks otellerde, pansiyonlarda ve masaj salonlarında bu havlular kullanılabilir. Hipoalerjenik ve biyolojik olarak parçalanabilir tek kullanımlık havlular zamandan ve paradan büyük bir tasarruf sağlar. 

Cilde, tırnaklara ve vücuda zarar vermez. Çok yönlü olarak kullanılan bu havlular sağlığa ve çevreye dost ürünlerdir. Güvenli, pratik ve kolay bir kullanım sunar. 

Tek Kullanımlık Abdest Havluları

Tek kullanımlık abdest havluları çok kolay ve pratik bir şekilde abdest almanızı sağlar. Hijyenik, rahat ve doğal bir şekilde abdest havlularını kullanabilirsiniz.

Tek Kullanımlık Oto Kurulama Havluları

Dayanıklı ve uzun ömürlü kullanım için şık bir şekilde tasarlanmış oto kurulama havluları, otomobil camlarında tüy bırakmaz. Güçlü su emme özelliği sayesinde arabanın çizilmeden hızlı bir biçimde kurumasını sağlar. Toz partiküllerini tamamen yüzeyden alan tek kullanımlık oto kurulama havluları kirli ve yağlı alanları temizler. Kamyon, araba, tekne, motosiklet, bisiklet ve tır gibi araçların yüzeylerini temizlemek için kullanılır.

Tek Kullanımlık Pet Havluları

Minik dostlarımızın hijyeni, sağlığı ve temizliği için tek kullanımlık pet havluları idealdir. Küçük evcil hayvanlarınızı yıkadıktan sonra kurutmak için yüksek kaliteli, hassas, nazik ve doğal olan bu havlular idealdir. 

Evcil hayvan dostu olan bu ürünler kesinlikle ağartıcı içermez, kimyasal maddeler içermez, boya içermez ve yavru köpekler, kedi yavruları, yetişkin evcil hayvanlar ve yaşlı evcil hayvanlar için güvenlidir.

Tek Kullanımlık Yüksek Emici Havlular

Yüksek su emici özelliklerine sahip olan ultra yumuşak tek kullanımlık havlular, dayanıklı ve hassastır. Bu ürünlerin en önemli özelliği yüzde 100 geri dönüştürülebilen ağaç selülozundan yapılmıştır ve sıradan havlulardan beş kat daha fazla yüksek emici özelliklere sahiptir. 

Tek Kullanımlık Güzellik Merkezi Havluları

Yerden tasarruf sağlayan, hafif ve taşınabilir tek kullanımlık havlular kişiye özel olarak tasarlanmıştır. Kişisel hijyenin korunması amacıyla kullanılan bu havlular insan sağlığına ve çevreye dosttur. Hipoalerjenik özellikleri olan tek kullanımlık havluların olağanüstü emici nitelikleri sayesinde güzellik salonlarında çok yönlü şekilde kullanılabilir. 

Özellikle güzellik salonlarında sürekli yıkanan ve kurutulan havlular zamanı, parayı, enerji kaynaklarını harcar. Tek kullanımlık havlular ise sadece bir kişinin kullanabileceği hijyenik ürünlerdir. Üstelik geri dönüştürülebilir oldukları için zamandan, paradan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar.

Tek Kullanımlık Saç Havlusu

Tek kullanımlık havlular saçlarınızı doğal olarak kurutmaya ve hijyenik bir şekilde saçlarınızı şekillendirmeye yardımcı olur. Tek kullanımlık saç havlularını kullandıktan sonra geri dönüşüm kutusunun kağıt bölümüne atmanız gereklidir.

Yorum yaz

Aşağıdaki 'Yorumu Yayınla' düğmesine bastıktan sonra yorumunuz admin onayına gönderilecektir. Bu önlemi spam, küfür, kaba dil, hakaret içeren yorumları engellemek için aldık.